Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο3 (1984 - Video)

Σούζα - κόντρα - φάρσα μέρος 3ο! Ο Χάλιας παρέα με τον Μπίλια οργανώνουν τις τελευταίες τους σχολικές ανέμελες μέρες.Νέος αντίπαλος η κόρη του κυρίου Χαβαλέ,το κατά πόσο είναι αντίπαλος όμως φαίνεται στο τέλος!Γυρίστε το κλειδί,βαρέστε μανιβέλλα μαρσάρετε και ξεκινάει η προβολή!!!

Ατάκα: Εγώ νηπιαγωγός είμαι...

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα No2 (1983 - Video)

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας της σούζας, της κοπάνας, και της φάρσας είναι γεγονός. Μοναδικός απών ο Κορτέσης ( Σταμάτης Γαρδέλης ) την θέση του οποίου στην παρέα, αλλά και στην καρδιά της Ρωμίνας παίρνει ο Αλέκος Τζανετάκος (!!!!!) .Υπό του ήχους της ντίσκο , της εξάτμισης και της σφυρίχτρας του κυρίου Ντερέκη τα μαθήματα μοιάζουν με ... σχολικό περίπατο!!!Βρρρρρμμμ βρρρρμμμ!!!

Κλεφτρόνι και τζέντελμαν (1987 - Video)

Άλλη μια ταινία του Στάθη Ψάλτη στην δεκαετία των '80s με ένα από τα γνώστα κοινωνικά φαινόμενα σε έξαρση... τα κλεφτρόνια.Ένα τέτοιο κλεφτρόνι θα γίνει και ο Στάθης στο όνομα της αγάπης του Έφη Πικουλα...Στα κεριά Στάθηηηηη!!!!!

Ατάκα: Ρε 'συ μάνα με τι απορυπαντικό πλένεις; ...Ααα αυτό που συνιστούν 29 νοματαίοι ...Αχ θα δείς θα είμαι ο πρώτος που θα τους βρίσει.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Τα Καμάκια (1981 - Video)

[Ta_kamakia.jpg]Βρισκόμαστε στην δεκαετία του '80 όπου το καμάκι στην Ελλάδα βρίσκεται σε έξαρση γνωστό και ως Greek Lovers και η κόντρα μεταξύ Στάθη Ψάλτη και ΣΙΑ εναντίον Κώστα Καρρά καλά κρατεί!!!