Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Λαλάκης ο Εισαγώμενος (1984-Video)

Λαλάκης ο Εισαγόμενος (1984)
Σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα με την οικονομία μας να παραπαίει η ταινία αυτή είναι επίκαιρη όσο ποτέ. Όπως ο Λαλάκης (Νίκος Παπαναστασίου) έτσι κι εμείς συνηθίσαμε να επιλέγουμε με μανία και αλόγιστα τα ξένα προιόντα, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι καλύτερα. Αλλάζουμε λοιπόν τις προτιμήσεις μας, έχοντας ως παράδειγμα την μεταστροφή του Λαλάκη στο τέλος της ταινίας. 
Αποκάλυψα βέβαια το τέλος της ταινίας αλλά όλες οι ανατροπές και το ασταμάτητο γέλιο κατά τη διάρκειά της αξίζουν να τη δείτε. Ένα ακόμα εξαιρετικό σενάριο από τον μεγάλο Γιάννη Σκλάβο, που εμπνεύστηκε από μία...διαφήμιση.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Είναι φάση η Ρένα!!!


http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/MAIOS11/16-05/gaga3.jpgΗ αξέχαστη Ρένα Παγκράτη μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσε στις μεγάλες ταινίες των 80s. Το αιώνιο ξανθό καρέ μαλλί της, η τσαχπινιά της και η σπουδαία φωνή, της έδωσαν θέση σε πολλές ταινίες κυρίως δίπλα στον Στάθη Ψάλτη.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Review: Ο Δράκουλας των Εξαρχείων (1983-Video)

http://www.tzimakos.gr/tainies/dracula/dracvhscover.jpgΈχετε δει ποτέ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ αριστούργημα. Αν όχι ε τότε να η ευκαιρία. Ο Νίκος Ζερβός και ο Τζίμης Πανούσης ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη καταστροφή της λογικής. Ένα σουρεαλιστικό αριστούργημα 87 λεπτών που καθηλώνει!


Καλό κουράγιο σε όσους τη δουν. Θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς έστω και μία φορά μέχρι να φύγουν από αυτόν τον μάταιο κόσμο...

Ίσως η πιο ροκ ταινία παγκοσμίως!!!