Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Η Νονά (1981-Videos)

Ίσως να είναι, κατα προσωπική άποψη πάντα, η καλύτερη ταινία του τεράστιου αυτού κωμικού Σωτήρη Μουστάκα.Μια ταινία που δεν είναι τόσο γνωστή όσο άλλες ταινίες όπως ο Ρόζ Γάτος όμως το τρελό γέλιο, οι ωραίες μεταμφιέσεις και φυσικά το φόρτε του Μουστάκα που είναι οι ατάκες που χρησιμοποιεί, σας οδηγούν σε ένα αξέχαστο 90λεπτο.Καλή προβολή με Θησέα Δοξαπατρή!!!

Ατάκα: Δεν μου λες ρε φίλε με ξέρεις?...Δεν σε ξέρω?...Που με ξέρεις?...Δεν ξέρεις!...Τι να ξέρω?...Ότι μπορεί να σε ξέρω!

Περάστε... Φιλήστε... Τελειώσατε! (1986-Videos)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4R_Z_MY9-FxiDAfZQZ_l4AcPB372mM-JGXHk4YcCyO3pKRuHZZjHMyco37bvq6WTt-VwnBWfz_XyVaHVa7okmRliyR0rPoE_2bHVC-PQrKzXwKajVkYTjQkLCtY-aJ8Vn2c_KXynqMEgM/s400/per-fila.jpg
Ε λοιπόν κρουαζιέρα με τόσους τρελούς μαζεμένους σε ένα πλοίο δεν έχει ξαναγίνει. Δαλιανίδης και Μαστοράκης συνυπογράφουν τη σκηνοθεσία και το σενάριο και το αποτέλεσμα μοναδικό. Αξέχαστα φυσικά και τα τραγούδια που ερμηνεύονται από τους πρωταγωνιστές (τύπου Δαλιανίδη). Η ταινία είναι ισάξια των κλασικών επιτυχιών των 80's, όπως το Βασικά Καλησπέρα Σας και ο Ροζ Γάτος. Δείτε την και δεν θα χάσετε.


Να σημειώσουμε ότι το πλοίο όπου γυρίστηκε η ταινία ήταν το "Ωκεανός" το οποίο βυθίστηκε το 1991.


Ατάκα: Μη μου πείτε το βρήκα. Είστε δίδυμος. 
....Όχι μοναχογιός είμαι!!!??!!!